Vakantie/ Nascholing – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

Welkom

Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Vakantie: praktijk tijdelijk gesloten van 24 juli t/m 15 augustus, zie praktijkinformatie. NB afspraken met de POH-somatiek  vinden wel doorgang!

Mondkapjes: Wij verzoeken u vriendelijk met een mondkapje naar de praktijk te komen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Heeft u vragen over het coronavirus, vaccinatie tegen het coronavirus en/of praktische gevolgen van het coronavirus voor onze praktijkvoering? Meer informatie vindt u in de horizontale menubalk onder “coronavirus”.

Tweede vaccinatieronde: zaterdag 26 juni jl in de Koepelkerk goed verlopen.

De Digitale Corona Check app: uw digitale vaccinatiebewijs

U kunt inmiddels de Digitale Corona Check app downloaden. Wanneer u ons toestemming heeft gegeven voor het doorgeven van uw corona vaccinatie aan het RIVM (Opt-in) dan is uw vaccinatie voor Nederland kort na vaccinatie zichtbaar,  en voor Europa binnen ongeveer twee weken na de vaccinatiedatum.
Let op: voor vragen over de Digitale Corona Check bel 0247247247 of kijk op de website www.coronacheck.nl

Verklaringen voor doorgemaakte covid niet via de huisarts

Omdat een bewijs van doorgemaakte covid straks één van de manieren wordt om te kunnen reizen naar andere landen, kloppen nu al geregeld burgers aan bij de GGD en de huisarts om zo’n bewijs of een verklaring van doorgemaakte covid te krijgen. Dat soort verklaringen worden niet door de huisarts afgegeven. De overheid heeft gesteld dat het bewijs van een positieve testuitslag (en dus van doorgemaakte covid) uit het systeem van de GGD moet komen. Daarin staan alle positieve testen verzameld, omdat het verplicht is positieve coronatestuitslagen te melden bij de GGD, ook als de test door een andere testuitvoerder is uitgevoerd. Huisartsen zullen dit soort verklaringen dus niet afgeven. Huisartsen hebben ook geen totaaloverzicht van de positieve testuitslagen van al hun patiënten, dat heeft alleen de GGD.

Vakantie/ Nascholing

De praktijk is gesloten van 24 juli-15 augustus 2021

  Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur kunt u voor spoedeisende problemen contact opnemen met de

Huisartsenpraktijk Blees Tel 035-6911513

 Na 1700 uur en in het  weekeinde kunt u alleen voor spoedeisende problemen contact opnemen met 

de Spoedpost Blaricum
Tel 088-1309600

De waarnemend huisartsen hebben ook de zorg voor de eigen patiënten , gebruikt u daarom de waarneming uitsluitend voor problemen die niet kunnen wachten tot uw huisarts weer terug is.

Het E-consult wordt  gedurende mijn afwezigheid niet beantwoord.

THE DOCTOR’S PRACTICE WILL BE CLOSED  from 24 juli-15 augustus 2021
FOR EMERGENCY YOU CAN CALL BETWEEN 08.00-17.00 HR
Huisartsenpraktijk Blees Tel 035-6911513

AFTER 17.00 HR AND DURING THE WEEKEND YOU CAN CALL FOR EMERGENCIES

THE HUISARTSENSPOEDPOST BLARICUM NUMBER:

088-1309600