POH GGZ Informatie en regels – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

 

VRIJDAG 1 JULI A.S. LANDELIJKE ACTIEDAG HUISARTSEN.
PRAKTIJK ALLEEN BEREIKBAAR VOOR SPOED!!
Zie ons Nieuwsbericht onderaan de homepage voor meer informatie.

Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Met behulp van deze website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

1 t/m 19 augustus is de huisartsenpraktijk gesloten in verband met vakantie. Zie praktijkinformatie > Vakantie/nascholing voor meer informatie.

U kunt inloggen op de online patiëntenomgeving door te klikken op de afbeelding hierboven van MijnGezondheid.net/Inloggen. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren.
Meer informatie vindt u hieronder onder "Online patiëntenomgeving"

POH GGZ Informatie en regels

In onze praktijk is vanaf 20 april a.s. weer een POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg) werkzaam: Mw. Soraya Ben M’Barek. Soraya is wisselend aanwezig op de dinsdag of woensdag.

Na overleg met de huisarts kunt u via de assistente een afspraak maken op het spreekuur van de POH-GGZ. De kosten hiervoor worden door de zorgverzekeraar vergoed.

Bij de verwijzing dient u een overeenkomst te ondertekenen waarin u instemt met de voorwaarde dat afspraken bij de POH-GGZ minimaal 48 uur van tevoren dienen te worden afgebeld. Doet u dit niet dan zijn wij genoodzaakt een factuur van €50,00 in rekening te brengen. Dit bedrag moet zijn voldaan voordat er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden. POH-GGZ-Overeenkomst