POH GGZ Informatie en regels – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

Welkom

Wij zijn open voor nieuwe patiënten, zie INSCHRIJVEN. 
Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Mondkapjes: Wij willen u vriendelijk verzoeken vanaf heden met een mondkapje naar de praktijk te komen. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Heeft u vragen over het coronavirus, vaccinatie tegen het coronavirus en/of praktische gevolgen van het coronavirus voor onze praktijkvoering? Meer informatie vindt u in de horizontale menubalk onder “coronavirus”.

Onze eerste vaccinatieronde is goed verlopen, vaccinatie nu gestopt.

 

POH GGZ Informatie en regels

In onze praktijk is een POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg) werkzaam: Drs. J. Roseboom, psychologe. Mevrouw Roseboom is aanwezig op woensdag.

Na overleg met de huisarts kunt u via de assistente een afspraak maken op het spreekuur van de POH-GGZ. De kosten hiervoor worden door de zorgverzekeraar vergoed.

Bij de verwijzing dient u een overeenkomst te ondertekenen waarin u instemt met de voorwaarde dat afspraken bij de POH-GGZ minimaal 48 uur van tevoren dienen te worden afgebeld. Doet u dit niet dan zijn wij genoodzaakt een factuur van €50,00 in rekening te brengen. Dit bedrag moet zijn voldaan voordat er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden. POH-GGZ-Overeenkomst