Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak (spreekuur, telefonisch en/of huisbezoek) kunt u bellen met de assistente op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur. Wilt u een afspraak voor dezelfde werkdag, dan verzoeken wij u zo vroeg mogelijk in de ochtend te bellen; in geval van een telefonische afspraak of huisbezoek voor dezelfde werkdag in ieder geval vóór 10.00uur.

Ook kunt u ook ZELF ONLINE een afspraak op het spreekuur inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal kunt u niet online inplannen, hiervoor s.v.p. telefonisch contact opnemen met de assistente. Het laten maken van een uitstrijkje, verwijderen van hechtingen en aanstippen van een wrat of huidplekje met vloeibare stikstof kan bij de assistente plaatsvinden. Ook hierbij kunt u gebruik maken van de online agenda planner op onze website en de MedGemak app.

Let op: de afspraakmogelijkheden online zijn beperkter. Dit kan leiden tot langere wachttijden. Heeft u een vraag of klacht die niet zo lang kan wachten, neemt u dan telefonisch contact op met onze praktijk, dan kan de assistente met u kijken naar eerdere afspraakmogelijkheden.

Bij verhindering horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

SPREEKUUR OP AFSPRAAK

Een consult duurt 10 minuten. Indien u meerdere vragen of klachten te bespreken heeft, verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente. Helaas is het niet altijd mogelijk om een dubbel consult te plannen bij de huisarts, omdat anders de wachttijd te lang wordt. U kunt in dat geval wel aangeven meerdere afspraken te willen plannen. 

Het spreekuur op afspraak kent de volgende tijden:
Maandag t/m vrijdag 8.00-10.30uur en 14:15-16:00 uur.

Aanwezigheid artsen:

Mw. Dr. E.C. Löwenberg: maandag, dinsdag, donderdag
Dhr. Drs. JP. Kuipers: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

HUISBEZOEK

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, slecht ter been bent, of een (tijdelijke) beperking heeft. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

De assistente overlegt met de huisarts of, en wanneer, een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling over het algemeen beter. Huisbezoeken worden doorgaans afgelegd tussen 11.00 en 13.30 uur. Het is niet mogelijk tevoren aan te geven hoe laat de huisarts precies komt.

TELEFONISCH SPREEKUUR

Het telefonisch spreekuur is een zgn. terugbelspreekuur: de arts belt u. Ons streven is dat u tussen 11.00 en 14.00 uur gebeld wordt.
Het telefonisch spreekuur is alleen bedoeld voor vragen die naar verwachting telefonisch afgehandeld kunnen worden in een kort gesprek.