Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak (spreekuur, telefonisch spreekuur en/of huisbezoek) kunt u bellen met de assistente op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur. Wilt u een afspraak voor dezelfde werkdag, dan verzoeken wij u zo vroeg mogelijk in de ochtend te bellen; in geval van een telefonische afspraak of huisbezoek voor dezelfde werkdag in ieder geval vóór 10.00uur.

Ook kunt u ZELF ONLINE een afspraak op het spreekuur inplannen via Mijn Gezondheidsnet. Voor een chirurgische ingreep of plaatsing van een spiraal dient u altijd een dubbel consult te boeken. Het laten maken van een uitstrijkje of laten verwijderen van hechtingen kan bij de assistente plaatsvinden.

Bent u verhinderd, geeft u dit graag zo spoedig mogelijk door aan de assistente.

SPREEKUUR OP AFSPRAAK

Een consult duurt 10 minuten. Indien u meerdere vragen of klachten te bespreken heeft, verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente. Helaas is het niet altijd mogelijk om een dubbel consult te plannen bij de huisarts, omdat anders de wachttijd te lang wordt. U kunt in dat geval wel aangeven meerdere afspraken te willen plannen. 

Het spreekuur op afspraak kent de volgende tijden:
Maandag t/m vrijdag 8.00-10.30uur en 14:00-16:00 uur.

Aanwezigheid artsen:

Mw. Dr. E.C. Löwenberg: maandag, dinsdag, donderdag
Dhr. Drs. JP. Kuipers: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

HUISBEZOEK

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, slecht ter been bent, of een (tijdelijke) beperking heeft. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

De assistente overlegt met de huisarts of, en wanneer, een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling over het algemeen beter. Huisbezoeken worden doorgaans afgelegd tussen 11.00 en 13.30 uur. Het is niet mogelijk tevoren aan te geven hoe laat de huisarts precies komt.

TELEFONISCH SPREEKUUR

Het telefonisch spreekuur is een zgn. terugbelspreekuur: de arts belt u. Ons streven is dat u tussen 11.00 en 14.00 uur gebeld wordt.
Het telefonisch spreekuur is alleen bedoeld voor vragen die naar verwachting telefonisch afgehandeld kunnen worden in een kort gesprek.