PRAKTIJKASSISTENTE – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

Welkom

Wij zijn open voor nieuwe patiënten, zie INSCHRIJVEN. 
Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Mondkapjes: Wij willen u vriendelijk verzoeken vanaf heden met een mondkapje naar de praktijk te komen. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Heeft u vragen over het coronavirus, vaccinatie tegen het coronavirus en/of praktische gevolgen van het coronavirus voor onze praktijkvoering? Meer informatie vindt u in de horizontale menubalk onder “coronavirus”.

Onze eerste vaccinatieronde is goed verlopen, vaccinatie nu gestopt.

 

PRAKTIJKASSISTENTE

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt. Zij plant de afspraken, verwerkt de receptaanvragen en kan u de uitslag van een onderzoek mededelen. Voor het plannen van een afspraak en opvragen van uitslagen is de assistente op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 11.00 uur.

Bij het plannen van een afspraak zal de assistente u enkele vragen stellen over uw reden van komst om de ernst van de klacht en daarmee de urgentie te kunnen inschatten (“triage”). Wij hopen hierbij op uw begrip en medewerking. Uiteraard geldt de geheimhoudingsplicht ook voor de assistente en zal zij de informatie die u aan haar verstrekt niet met anderen, behoudens de huisarts, delen.

De assistente weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten, en kan in bepaalde gevallen ook medisch advies geven.

Hiernaast kunt u op afspraak bij de assistente zelf terecht voor sommige handelingen, zoals het uitspuiten van oren en toediening van injecties, als ook voor de uitvoering van verschillende onderzoeken, zoals urine-onderzoek, zwangerschapstest, 30 minuten bloeddrukmeting en het maken van een hartfilmpje (ECG). U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur.