PRAKTIJKASSISTENTE – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

 

VRIJDAG 1 JULI A.S. LANDELIJKE ACTIEDAG HUISARTSEN.
PRAKTIJK ALLEEN BEREIKBAAR VOOR SPOED!!
Zie ons Nieuwsbericht onderaan de homepage voor meer informatie.

Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Met behulp van deze website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

1 t/m 19 augustus is de huisartsenpraktijk gesloten in verband met vakantie. Zie praktijkinformatie > Vakantie/nascholing voor meer informatie.

U kunt inloggen op de online patiëntenomgeving door te klikken op de afbeelding hierboven van MijnGezondheid.net/Inloggen. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren.
Meer informatie vindt u hieronder onder "Online patiëntenomgeving"

PRAKTIJKASSISTENTE

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt. Zij plant de afspraken, verwerkt de receptaanvragen en kan u de uitslag van een onderzoek mededelen. Voor het plannen van een afspraak en opvragen van uitslagen is de assistente op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 11.00 uur.

Bij het plannen van een afspraak zal de assistente u enkele vragen stellen over uw reden van komst om de ernst van de klacht en daarmee de urgentie te kunnen inschatten (“triage”). Wij hopen hierbij op uw begrip en medewerking. Uiteraard geldt de geheimhoudingsplicht ook voor de assistente en zal zij de informatie die u aan haar verstrekt niet met anderen, behoudens de huisarts, delen.

De assistente weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten, en kan in bepaalde gevallen ook medisch advies geven.

Hiernaast kunt u op afspraak bij de assistente zelf terecht voor verschillende handelingen, waaronder het uitspuiten van oren, toediening van injecties, afname van een uitstrijkje, hechtingen verwijderen, stikstofbehandeling van wratten, als ook voor de uitvoering van verschillende onderzoeken, zoals urine-onderzoek, zwangerschapstest, (30 minuten) bloeddrukmeting, het maken van een hartfilmpje (ECG) of hartritmeregistratie. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur.