Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Löwenberg & Kuipers – Bussum

 

Onze huisartsenpraktijk ligt in het centrum van Bussum.

Met behulp van deze website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

U kunt inloggen op de online patiëntenomgeving door te klikken op de afbeelding hierboven van MijnGezondheid.net/Inloggen. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren.
Meer informatie vindt u hieronder onder "Online patiëntenomgeving"

 

Afscheid doktersassistente Rosemary van den Esschert, 16 september 2022 laatste werkdag

Onze assistente Rosemary, die velen van jullie al jaren kennen en al heel - heel- lang werkzaam is in de praktijk (zij startte als doktersassistente bij onze voorganger Willem de Jong aan de Koekoeklaan 116 in Bussum in 1988!) is met pensioen.

Vrijdag 16 september jl. was haar laatste werkdag bij ons in de praktijk. Op 6 oktober nemen wij met ons team op gepaste wijze afscheid van Rosemary. Mocht u graag nog een woord van dank of afscheid tot haar richten dan kunt u een kaartje bij ons afleveren of naar ons opsturen (Eslaan 1, 1404EE Bussum) en zullen wij er zorg voor dragen dat dit bij Rosemary terecht komt.

Patiëntenomgeving

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online